Bosch SMV6YCX00E

De Bosch SMV6YCX00E is een volledig geïntegreerde vaatwasser uit de Serie 6, ontworpen voor maximale efficiëntie en gemak. Met een geluidsniveau van 43 dB is deze vaatwasser stil genoeg voor open keukens en heeft hij energielabel B, wat hem energiezuinig maakt.

Ben jij direct benieuwd naar de eigenschappen van deze vaatwasser? Bekijk hieronder op de website van coolblue de kenmerken en meer informatie over de Bosch vaatwasser:

Bosch SMV6YCX00E

Informatie over de Bosch SMV6YCX00E vaatwasser

De Bosch SMV6YCX00E is een volledig geïntegreerde vaatwasser uit de Serie 6, ontworpen voor maximale efficiëntie en gemak. Met een geluidsniveau van 43 dB is deze vaatwasser stil genoeg voor open keukens en heeft hij energielabel B, wat hem energiezuinig maakt. Deze vaatwasser biedt een ruime capaciteit met 14 couverts en verschillende programma’s zoals Auto 45-65°C, Eco, Favoriet, Intensief, Kort 60°C en Nachtprogramma​​​​.

De SMV6YCX00E beschikt over geavanceerde functies zoals Home Connect, waarmee je de vaatwasser op afstand kunt bedienen en monitoren via een app. Dit maakt het eenvoudiger om de vaatwasprogramma’s aan te passen en de voortgang te volgen​​. De droogtechniek is gebaseerd op Zeolith-technologie, wat zorgt voor uitstekende droogresultaten en minder energieverbruik. Daarnaast heeft de vaatwasser extra opties zoals VarioSpeed Plus voor snellere cycli, halve belading voor kleinere vaat en Machine Care voor het onderhoud van de vaatwasser zelf​​.

Het apparaat is ontworpen om naadloos in moderne keukens te integreren, met een variabele sokkel en VarioScharnier, waardoor hij geschikt is voor IKEA-keukens. De afmetingen van de vaatwasser zijn 815 x 598 x 550 mm, met een diepte van 1150 mm bij een volledig geopende deur. Het biedt maximale flexibiliteit en bescherming voor je vaat dankzij de VarioLade en rackMatic​​​​.

Eigenschappen Bosch SMV6YCX00E vaatwasser:

Kenmerk Specificatie
Afmetingen van het apparaat (h x b x d) 815 x 598 x 550 mm
Diepte met 90° geopende deur 1.150 mm
Maximale nishoogte 875 mm
Minimale nisbreedte 600 mm
Maximale nisbreedte 608 mm
Nisdiepte 550 mm
Hoogte van afneembaar bovenblad 0 mm
Nettogewicht 43,7 kg
Gewicht meubelfront (min-max) 2.5 – 8.5 kg

Met de bovenstaande eigenschappen zie je de belangrijkste kenmerken van de Bosch SMV6YCX00E vaatwasser. Dit model past in vrijwel alle keukens en heeft een goede levensduur.

Naast de bovenstaande eigenschappen die ingaan op de verschillende afmetingen en het gewicht kun je hieronder nog meer eigenschappen van deze vaatwasser bekijken.

Specifieke kenmerken Bosch SMV6YCX00E vaatwasser:

Kenmerk Specificatie
Inbouw/vrijstaand Inbouw
Type installatie Volledig geïntegreerd
Afneembaar bovenblad Nee
VarioScharnier (geschikt voor IKEA-keukens) Nee
Verstelbare sokkel Horizontaal en verticaal
Geluidsniveau 43 dB(A) re 1 pW
Geluidsniveauklasse B
Energieverbruik van het ecoprogramma 0,645 kWh
Programmaduur 3:55 h
Maximale aantal plaatsinstellingen 14
Standaard programma’s Auto 45-65°C, Eco, Favoriet, Intensief, Kort 60°C, Nachtprogramma
Extra functionele opties Extra droog, Halve Belading, Home Connect, Machine Care, VarioSpeed Plus
Droogtechniek Warmtewisselaar + EfficientDry, Zeoliet
VarioLade voor bestek VarioLade
rackMatic Ja
Meegeleverde toebehoren Dampbeschermingsplaat

Vergelijkbaar met de Bosch SMV6YCX00E vaatwasser:

Mocht deze toch niet geheel aan je wensen voldoen dan kun je hieronder enkele vergelijkbare producten voor de Bosch SMV6YCX00E vaatwasser te bekijken.

  • Bosch SMV8YCX03E

Dit model is ook volledig geïntegreerd en biedt functies zoals PerfectDry op basis van Zeolith-technologie voor efficiënter drogen. Het heeft Home Connect voor slimme connectiviteit, een geluidsniveau van 43 dB en energielabel B. Andere kenmerken zijn de Max Flex Pro-manden en een flexibel rekensysteem​​.

  • Bosch SMV6ZCX00E

Deze vaatwasser behoort tot de Serie 6 en heeft vergelijkbare functies zoals Zeolith-droogtechnologie, AquaStop waterbeveiliging en Home Connect. Het geluidsniveau is 44 dB en het apparaat heeft energielabel C. Het biedt diverse programma’s, waaronder Eco, Auto, Intensief, en een stille modus​​.

  • Bosch SMV6HVX00I

Dit model is ook een volledig geïntegreerde vaatwasser met een geluidsniveau van 42 dB en energielabel B. Het beschikt over Home Connect, VarioSpeed Plus, en diverse programma’s zoals Eco en Intensief. Het biedt ook flexibiliteit met het RackMatic systeem​​.
Deze vaatwassers delen veel van dezelfde kenmerken en functionaliteiten als de SMV6YCX00E, waaronder slimme connectiviteit, efficiënte droogtechnologie en verschillende gebruiksvriendelijke programma’s.

Banner Coolblue

Tips en advies